Idéer til et anderledes badeværelse

Badeværelset kan være et af de mest fantastiske rum i huset. Der er noget med kontakten med vand der utroligt tiltalende, og badeværelset bør understøtte dette. Overvej at indrette dette specielle rum i huset på ny. Enten med hjælp fra en VVS’er, hvorved du kan få en ny badeværelsesindretningen med en anderledes placering af for eksempel toilet og bad, eller du kan vælge at gøre det selv. I begge tilfælde kan du have behov for inspiration; mangler du lidt? Vi giver dig her lidt at tænke over.

nyt flot badeværelse

 

LED-lys

Elektricitet og vand er ikke en god kombination, men der findes heldigvis typer af LED-belysning, der er vandtæt. Overvej at indrette badeværelset med fokus på lys. Det kan gøres på en traditionel måde med flotte store lamper og lys som blidt bliver spredt i rummet af veldesignede lampeskærme. Det kan også gøres på en meget futuristisk måde, med lys inde i og under skabene, i brusehovedet og ved vandhanen. Hvis du ikke helt kan forestille dig dette, kan du finde et showroom med badeværelser. Her vil du kunne opleve hvor mange produkter der findes, som helt og aldeles er anderledes end nogen badeværelsesmøbler du nogensinde har set. I showromms kan du som regel finde alt fra brusehoveder med lys i, der skifter farve, til fritstående håndvaske, der får badeværelset til at ligne noget fra fremtiden.

Spa

En anden mulighed er, at prøve at gøre badeværelset til en oase. Tænk igen på, at det er det rum, hvor du har mest kontakt med vand. Undersøg muligheden for et lille vandfald derude. Ligeledes kan man stable sammenrullede håndklæder og toiletpapir i en kurv for at skabe en spa-stemning. Overvej de overflader dine fødder rører, når ud eksempelvis er i bad. Ville det være muligt at installere træ på gulvet derude? Potentialet i badeværelset er stort og igen er et showroom en fantastisk lejlighed til at opdage nye muligheder.

Kunst

Igen er der mulighed for både at indrette sit badeværelse på en traditionel eller på en moderne måde. Kunst kan hænges på væggen i metal eller plasticrammer, således at disse ikke bliver nedbrudt af vand og damp. Man kan også finde et badeforhæng med et flot kunstprint på, eller tilsvarende bademåtter eller håndklæder. Hvis du lader kunsten dominere indretningen, kan det være en god idé at lade resten af badeværelset være relativt anonymt med simple farver og former.

Uanset om du vælger at bygge om eller blot skifte nogle småting på badeværelset, har du forhåbentligt fået lyst til at tage ud og kigge på de nye muligheder, der er kommet i badeværelsesindretning.
Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 78 77 17 09