Find din lokale elektriker på Amager

Elektriker

Amager er lige som de fleste andre dele af København beplantet med både ejendomsbygninger, erhverv og huse af forskellig art. Fælles for alle disse bebyggelser er blandt andet, at der skal en elektriker ind over, når der skal laves arbejde med elektricitet af den ene eller anden art.

Står du med et nyt hus, du gerne vil have lavet om indvendigt eller udvendigt, eksempelvis med nye vægge eller el-installationer, er en af de første ting, du bør gøre, at kontakte en elektriker. En autoriseret elektriker på Amager er ikke svær at finde, og du finder måske endda en lokal nede om hjørnet. Elektrikere er fagmænd, der i det store hele faktisk kan hjælpe dig med alle former for elektriske apparater, installationer og opkoblinger til el-nettet. Skal du have lavet noget på dit hus, der kunne eller har indflydelse på de nuværende el-installationer, bør du snakke med en elektriker. For det første har elektrikere som sagt en faglig viden, som du kan drage nytte af. For det andet skal elektrikere udføre langt det meste arbejde, der har med elektricitet at gøre. Det skyldes, at en fagmand skal kunne stå inde for det arbejde, der bliver udført på ejendommen. Det kan nemlig gå ud over dine forsikringspenge, hvis der udbryder ild i huset og beskadiger dine ejendele, og branden skyldes dine el-installationer. I værste fald kan du risikere, at du ikke kan får udbetalt dine forsikringspenge, fordi en fagmand ikke har godkendt installationerne. Det er tit bedre at lade en elektriker rode med ledninger og så videre, så du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

En elektriker kan også hjælpe dig med andre ting end bare at indlægge nye ledninger og sætte lamper op. I dag, hvor der er meget fokus på energieffektivitet, kan en elektriker også hjælpe dig med at gennemgå dit hjem for at finde ud af, hvor det er muligt at spare penge på elektricitet. Det kaldes energioptimering og kan også findes på Amager hos din lokale elektriker. At energioptimere dit hjem eller din arbejdsplads går ud på at finde de punkter, hvor du på en ene eller anden måde kan optimere i forhold til energiforbrug. Der kan altså være penge at spare, hvis du konsulterer en elektriker om dette. Små investeringer kan blive nødvendige, men en elektriker vil kunne vejlede i, hvor lang tid det cirka tager at tjene investeringen ind igen.

 
GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf: 92 26 02 60