Derfor er et VVS serviceeftersyn vigtigt

Bruger du mange penge på varme, vand og elforbrug? Så kan du med fordel læse denne artikel, hvor vi i samarbejde med VVS København giver dig gode råd til, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug. Mange mennesker har tendens til at skyde skylden på deres el- og varmeselskab, når de får en skyhøj regning for deres forbrug.

Og der kan da også være penge at spare ved at skifte selskab. Men ikke i alle tilfælde.

grøn opvarmning

I visse tilfælde kan den store regning skyldes helt andre faktorer end at det blot er dit el- og varmeselskab, der kræver alt for høje priser. Det kan også have noget at gøre med, hvordan din bolig er indrettet, og hvilken form for energiforsyning du benytter. Bruger du eksempelvis olie eller gas til at opvarme dit hjem, kan du højst sandsynligt spare penge ved at skifte til fjernvarme.

Hvis din bolig er godt isoleret, men visse rum er sværere at opvarme end andre, kan det være en idé at installere et ventilations- og klimaanlæg, som ved hjælp af varmepumpe kan fordele varmen bedre og gøre indeklimaet sundere og mindre fugtigt. For at være på den sikre side bør du få foretaget et serviceeftersyn af dit hjem, hvor alle boligens el-, vand- og varmeinstallationer bliver gennemgået grundigt.

 

Serviceeftersyn kan forebygge skader

Et serviceeftersyn bør foretages af en fagmand. VVS København er et af de firmaer, der specialiserer sig i serviceeftersyn med henblik på at finde ud af, hvordan du kan nedbringe dit energiforbrug på en fornuftig måde og derved spare penge på el- og varmeregningen.

En professionel VVS’er skal gerne kunne spotte, om du kan nedbringe dit forbrug eller om du har et decideret energispild, når han gennemgår dine installationer i hjemmet. Det kan eksempelvis dreje sig om, at du kan spare energi og derved penge ved at foretage enkle justeringer eller reguleringer på dine varmeanlæg, eller om nye installationer som at få indlagt gulvvarme på badeværelset eller i gangen kan nedbringe dit varmeforbrug ved at give en mere effektiv varmefordeling.

Et serviceeftersyn er også vigtigt, fordi det er den måde hvorpå eventuelle skader eller problemer med boligens installationer bliver opdaget, inden de udvikler sig til større problemer. Derfor er det bedst, hvis du får foretaget et serviceeftersyn minimum hver 5.år. På den måde kan du bedre sørge for, at problematiske installationer bliver opdaget i tide, og få dem udbedret eller udskiftet i god tid.

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf: 70 87 08 70