Tiltræk kunder til din butik med den rette belysning

Den rette belysning kan være virkelig vigtig, når du sælger et produkt. Der er ikke én løsning, der passer til alle, men der er nogle hovedregler, man kan gå ud fra. Her går vi ud fra, at du har en butik i Københavnsområdet, som du gerne vil have installeret lys i. Først må du overveje, hvad du sælger. Der er meget stor forskel på en:

  • Butik der sælger dagligvarer
  • Butik der sælger kosmetik/ andre personlig plejeprodukter
  • Butik der sælger elektronik el. lign

belysning butik

En butik der sælger dagligvarer, forsøger at få disse til at se godt ud. Hvis man går ned i et supermarked vil man se, at der er anden belysning over grøntsagerne, end der er over køledisken med kød. Det er helt med vilje, da kød ser godt ud i varmt, rødligt lys, og grøntsager tager sig bedst ud i koldt eller hvidt lys. Går vi videre til kosmetikken, så finder man ofte naturligt lys i disse butikker. Dette er gjort, så kunden kan prøve produkterne uden påvirkning af lyset. Det har den sideeffekt, at kunden ofte kan se hver enkel ujævnhed og skønhedsplet på huden, og så sælger produktet sig selv. Til sidst er der butikken, der sælger elektronik. Denne har brug for mere end bare en afstemning af varmt eller koldt lys. I denne kan det være en god idé at installere nogle kreative LED’er eller lignende. Her er tanken, at man forsøger at skabe et rum, som understøtter produktets funktion. Sælger man eksempelvis kabinetter eller tastaturer med grønne LED’er i, kan det være smart at have en installation i butikken, der kan skiftes til den samme grønne farve.

Hvordan finder man en elektriker til det?

At finde en billig elektriker i København, burde ikke være så svært, det kræver sandsynligvis bare en søgning på nettet, eller en gåtur ned langs den nærmeste større gade. Elektrikere laver mange forskellige ting, og selvom de nok ikke kan hjælpe dig med at udvælge den rigtige lampe, pære eller LED, så kan de helt sikkert hjælpe dig med at få sat det op på en pæn og funktionel måde. Vær opmærksom på, at hvis du skal have lavet større installationer eller renovering, så kan det være en god idé at finde en el-installatør på Frederiksberg eller Nørrebro, frem for en elektriker. Her vil du kunne få sat nye tavler op, eller trukket helt ny el ind.

Tuegaard El ApS
Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
Tlf: 22 44 98 10