Hvad indebærer ejendomsservice?

For mange mennesker er en bygning noget, der i reglen passer sig selv og som bliver repareret, når det er påkrævet. Men disse reparationer koster ofte rigtig mange penge, og kommer for det meste på de mest ubelejlige tidspunkter. Hvad hvis man kunne undgå disse problemer med skader i form af rør der springer, utætheder i taget, vinduer og gulv, el og varme installationer der går i stykker, og derved spare en masse penge? Helt undgå dem er nok desværre ikke muligt, men det er faktisk muligt at forebygge problemerne, så de bliver taget i opløbet og derved ikke volder så stor skade, som de ellers kunne have gjort. Der findes flere VVS firmaer i København, som tilbyder ejendomsservice til bygninger i København. Ejendomsservice er et servicetjek af en ejendom, typisk fra kælder til kvist med fokus på især VVS opgaver som eftersyn af varmerør og el installationer, optimering af varmeanlægget, tjek af kobberinddækninger, faldstammer og stigestrenge. Det kan også inkludere eftersyn og reparation af taget for skader og utætheder, så ejendommens beboere ikke får en ubehagelig overraskelse i forbindelse med regnvejr.

ejendomsservice

Den bedste løsning, når det gælder om at få udført ejendomsservice, er for de fleste at få lavet et eftersyn enten hver måned eller hver anden måned. På den måde er der størst chance for, at eventuelle små skader bliver fanget i opløbet. Det kan også være sjældnere, vigtigt er det bare, at det er det samme firma eller personer, der står for serviceeftersyn af ejendommen. Hvis det skifter fra gang til gang, hvem der laver dette eftersyn, risikerer man jo som ejer eller lejer i ejendommen, at skader ikke bliver opdaget i tide, fordi den eller de personer, der stod bag de seneste tjek, ikke var tilstrækkelig bekendte med bygningen og der derfor ikke var styr på, hvad der skulle eftersyn på.

Lav en klar aftale omkring ejendomsservice

Den bedste måde, hvorpå du kan forebygge den slags fejltagelser, er ved at finde et firma, der er pålideligt og har fagligheden i orden. Sørg derefter for at lave klare aftaler om, hvad der skal eftersyn på, og undersøg, om det er inden for deres ekspertiseområde. Alt efter bygningens alder kan der være forskel på, hvad der er mest behov for eftersyn på. En erhvervsejendom har ofte en anden form for slitage end en beboelsesejendom, hvilket selvfølgelig bør tages med i betragtning. Det gælder om at få en aftale omkring ejendomsservice, som man kan være tilfreds med.