Renovering kræver kvalificeret murerarbejde

Renovering

Hvis du er sådan én, der kigger på gamle slotte, kirker eller huse der er mere end 200 år gamle og drømmer om, hvordan det kunne være at sætte det i stand, og bo i det, så har du behov for professionelle håndværkere. Ligeledes kan det være fristende at købe en forfalden lejlighed i København, og sætte den i stand. Det er ikke for at sige, at du ikke kan lave noget selv, men der er en god chance for, at du kommer til at få brug for en god del hjælp, når du går i gang med projektet.

Renovering af køkken

Hvis der er et eksisterende køkken i det hus, eller den lejlighed du har købt, kan det være en stor fordel, at få dette renoveret, frem for at isætte et nyt. Du kan sagtens installere et nyt køkken der hvor det gamle var, men renovering af installationerne kan spare dig for både tid og penge. I forbindelse med køkkenrenovering kan der ligeledes være mulighed for, at bevare nogle af de originale detaljer. Har man investeret i en faldefærdig lejlighed på Nørrebro, kan man eksempelvis være heldig at der er en særlig stuk, som kan reddes, og give boligen et særligt præg.

Renovering af badeværelser

Antallet af badeværelser er ofte begrænset. Det er dyrt at installere, og de fleste vil hellere bruge kvadratmeterne på stuer og køkkener. Præcis derfor, kan det give god mening, at renovere de badeværelser der er, så du får mest ud af de eksisterende installationer. Her kan en murer være til stor hjælp, da man ofte er nødt til at fjerne vægge mv. for at komme ind, og få repareret rørene. Efterfølgende skal væggen sættes op igen, og mange gamle huse og lejligheder har primært murstensvægge i forvejen.

Renovering af facade og tag

Det ydre tæller, når man renoverer et hus. Facaden og taget hjælper ikke bare med energioptimeringen i et hus, det hjælper også med at få istandsættelsen til at hænge sammen. Et ny-istandsat hus er mere værd, hvis det har et generelt niveau af finish.

Har du allerede et projekt du skal i gang med? Denne artikel er skrevet i samarbejde med P.G og søn, som kan levere stort set alle slags håndværkere i hovedstaden. Det er eksempelvis dem du skal kontakte, hvis du skal bruge en murer i Rødovre.

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Tlf: 38 71 17 00