Sådan foregår erhvervsleasing af biler

I en virksomhed har man ofte gode tider og mindre gode tider. Tider hvor forretningen kører derud af, og tider hvor man har behov for at mindske sine udgifter i en kortere periode, så man kan komme på sporet igen. Hvis der er mange køretøjer i din virksomhed, så ved du at det er en stor investering. Biler kræver konstant vedligeholdelse, og går én i stykker, kan det have konsekvenser for din mulighed for at levere værdi til dine kunder. Lige så slemt er det, hvis du har et par biler der står stille, som virksomheden stadig betaler for. Erhvervsleasing er en rigtig god løsning for virksomheder i fleksible markeder, som har behov for hurtigt at kunne få større eller mindre kapacitet. I denne artikel kigger vi nærmere på erhvervsleasing og hvordan dette fungerer. Dette gør vi i samarbejde med Gunner Due A/S som er et bilværksted i Køge og Roskilde.

Bilværksted og bilforhandler

Service og forsikringer er klaret

Når du leaser en bil, skal du ikke bekymre dig om andet end hvad det koster om måneden. Dette gør udgiften langt nemmere at bogføre, og medfører i øvrigt ofte en billigere beskatning. Yderligere kan du få momsfradraget for bilen, da den betragtes som en driftsomkostning.

Undgå det dyre lån

Likviditet er vigtigt. Når du investerer i en bil binder du mange penge i den, og posten afskrives hvert år. Selvfølgelig sker lidt det samme når du leaser, men uden det store lån. Det vil sige, at selvfølgelig bliver de biler du bruger mindre værd over tid, uanset hvordan de er tilknyttet din virksomhed, men med en leasingaftale betaler du dig fra at skulle optage lånet, og fra at skulle skaffe dig af med den, når den ikke længere er helt lige så meget værd, eller når du ikke længere har brug for den.

Mulighed for rådgivning

Vælger du eksempelvis Gunner Due som din foretrukne bilforhandler i Roskilde, får du ofte langt mere med, end bare bilerne. Ved erhvervsleasing følger der ofte professionel rådgivning med, som gør det nemmere for dig, at fokusere på din virksomhed, frem for på bilindkøb. Dette samarbejde kan sikre dig, at du altid har det du skal bruge. Når du vælger en virksomhed er det derfor vigtigt, at du vælge en du har lyst til at samarbejde med.

Gunner Due A/S
Tangmosevej 105
4600 Køge
Tlf. 56 65 34 00