Glas som indbrudssikring

glarmester indbrud

Vinduerne er et af hjemmets absolut svageste punkter, når det kommer til indbrud. Faktisk er en knust rude tyvens adgangsvej ind i hjemmet i 20 % af alle indbrud, mens adgang igennem opbrudte vinduer og ruder, der fjernes ved at afpille lister, udgør henholdsvis 10 og 16 % af indbrudstyvenes adgangsmetoder. Adgang igennem døre udgør de resterende procentdele.

Derfor kan det i særdeleshed også godt betale sig at få foretaget en grundig gennemgang af vinduer og døre. Det gælder selvfølgelig for private – men også for virksomheds- og butiksejere. Typisk vil det kunne betale sig at kontakte en glarmester, da de ofte har god forstand på indbrudssikring – blandt andet ved hjælp af sikkerhedsruder.

Hvad er sikkerhedsruder?

En stor del af glarmesterens indbrudssikring består i montering af sikkerhedsruder. En sikkerhedsrude er et stykke glas med et specielt laminat, som forhindrer ruden i at falde ud, hvis den bliver udsat for slag. Dermed skal der en meget stor anstrengelse og lige så meget tålmodighed til for at få adgang igennem en sikkerhedsrude.

Glasset i en sikkerhedsrude er i øvrigt også mere sikkert end almindeligt glas, i kraft af at det ikke splintrer. Derfor mindskes risikoen for personskade også væsentligt i tilfælde af eventuelle uheld. Tal med din lokale glarmester i Gentofte og omegn, hvis du vil høre mere om fordelene ved sikkerhedsruder.

Andre muligheder for sikring imod indbrud

Mange glarmestre vil også kunne tilbyde andre muligheder for indbrudssikring,

Inden glarmesteren går i gang med indbrudssikringen, vil han foretage en gennemgang af vinduer og døre for at kunne give en optimal vurdering af dit behov for indbrudssikring.

Det kan eksempelvis være et tjek af låneanordninger og beslag. Med udgangspunkt i vurderingen af de forskellige veje ind i hjemmet, vil glarmesteren give bud på hvilken tyverisikring, der egner sig bedst. I kældervinduer vil opsætning af tremmer eksempelvis være en mulighed for at forhindre indbrud.

Typisk vil der ofte være mere fokus på indbrudssikring af vinduer i kælder- og stueplan, ligesom huse, der ligger lidt mere afsides, også tit har brug for ekstra indbrudssikring, fordi der ikke er nogle naboer til at holde øje.

Glarmestre beskæftiger sig primært med glas, og derfor består en stor del af glarmesterens indbrudssikring som nævnt i opsætning af sikkerhedsruder. Men hvis du finder den rette glarmester nær Holte, vil han højst sandsynligt også tilbyde tage nogle af de ovennævnte metoder i brug for at give dit hjem eller din virksomhed den optimale tyverisikring.

Glarmester Vad

Grusbakken 2

2820 Gentofte

70 20 24 34