Tre fordele ved at få installeret en dørtelefon

En dørtelefon er nødvendig i byggerier og boliger, hvor der ikke er direkte adgang fra hoveddøren til den pågældende etage. Dørtelefoner benyttes derfor i lejlighedsopgange samt i mange erhvervssammenhænge, så der kan tages direkte kontakt til de rigtige personer gennem dørtelefonen. Dørtelefonen skaber samtidig tryghed, da det er muligt kun at lukke de personer ind, som du på forhånd har godkendt. Der er derfor ingen frygt for, at du får besøg af ubudne gæster.

Dørtelefon København

Sådan virker dørtelefonen

Dørtelefonen skal installeres ved indgangene til bygningen, hvorefter installeringen skal fortsættes hen til hver enkelte lejlighed, kontor eller et tredje sted, hvor dørtelefonen skal kunne skabe kontakt til. Der er altså flere aspekter, der skal tages hensyn til, før al elektronikken spiller. Derfor kan du med fordel søge professionel hjælp til installering af dørtelefon hos en dygtig elektriker, der har stor erfaring inden for installering af dørtelefonener og andre elektriske apparater. Her gennemgår vi fordelene ved at få professionel hjælp til at få installeret en dørtelefon:

  1. Overhold reglerne med din nye dørtelefon

Det er ikke alt el-arbejde, du selv må udføre, hvorunder du blandt andet ikke må trække kabler til nye installationer såsom dørtelefoner. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, da der er stor risiko for, at der opstår problemer med fejlinstallerede kabler og andre installationer, hvis det ikke udføres af professionel. Du er af den grund sikker på at overholde reglerne på området, når du får installeret din dørtelefon af en kvalificeret elektriker fra København, da denne er uddannet på præcis dette område.

  1. Få repareret din dørtelefon hurtigt og effektivt

Med en korrekt installeret dørtelefon skabes der de bedste forudsætninger for hurtig reparation af dørtelefonen, hvis der skulle opstå problemer. Her kender elektrikeren til dørtelefonens installation, hvilket gør det let og hurtigt at ordne problemet. Det er dog også muligt at få hjælp til fejlfinding af problemer ved gamle dørtelefoner, hvilket til tider kan kræve lidt ekstra tid, hvis dørtelefonen ikke er installeret korrekt. Det er derfor en oplagt mulighed at få undersøgt, om din gamle dørtelefon er installeret korrekt i forbindelse med reparation af den. Herefter kan du modtage rådgivning om, hvorvidt det kan betale sig at reparere dørtelefonen eller om der hellere bør installeres en ny dørtelefon.

  1. Få en dørtelefon til dit individuelle behov

En irriterende lyd, en for høj placering af dørtelefonen samt andre problemer kan gøre, at dørtelefonen ikke fungerer optimalt i forhold til dine behov. Med hjælp fra en dygtig elektriker er det muligt at få tilpasset dørtelefonen til dit personlige behov, så eksempelvis også familiens yngste kan nå dørtelefonen. Lyde og ringetoner kan også tilpasses, så de generer mindst muligt. På den måde kan der installeres den dørtelefon, som opfylder det individuelle behov for dørtelefoner.

JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
31 42 28 01