Blikkenslagerens arbejde

Blikkenslagerens håndværk er at beskæftige sig med blik-, zink-, aluminium- og kobberarbejde i dit hjem. Dette dækker eksempelvis over emner som tagrender, altaner, carporte, komfurer, toiletter, tagarbejde osv. Samtidig kan de være autoriserede inden for VVS-arbejde. VVS står for varmeventilation og sanitetsteknik. Denne type blikkenslager kan derfor ligeledes hjælpe dig med at reparere installationer af vand og afløb i f.eks. køkkenet eller på badeværelset.

Det er efterhånden blevet populært selv at fikse arbejde, der skal laves i hjemmet. Dog kan det resultere i, at arbejdet ikke bliver lavet ordentligt, og at det derfor bliver dyrere på sigt. Dette kan undgås, hvis man vælger en autoriseret blikkenslager med flere års erfaring.

Valg af blikkenslager

Det kan betale sig i længden, at man undersøger hvilken blikkenslager der vil passe godt til det arbejde, der skal laves. Bor man f.eks. på Frederiksberg, kan man lige så godt finde en dygtig, lokal blikkenslager fra Frederiksberg. Du har nemlig ikke lyst til, at blikkenslageren bor for langt fra dit hjem. Ikke kun afstanden er en faktor, der bør overvejes. Det er vigtigt, at firmaet er autoriseret inden for området. Her kan man undersøge, om de er medlem af en organisation der kvalitetsmærker dansk VVS- og blikkenslagerarbejde. Ingen har lyst til at blive snydt, og evt. opkrævet flere penge for dårligere arbejde.

Dyrt er ikke altid lig med det bedste

Når det så er sagt, så er det ikke altid den dyreste blikkenslager der er den bedste. Som kunde er man naturligvis påpasselig med sine penge, og det er derfor surt at betale for meget for noget som sagtens kunne være gjort billigere til samme kvalitet. Vælger man sin blikkenslager med omhu, kan man sagtens finde billigt VVS-arbejde i København, som stadig leverer god og kvalitetssikret service. Tjekker man et firmas anmeldelser på nettet, er det ofte en god indikator for, om kunderne generelt har været tilfredse. Er man i tvivl om, om firmaet kan levere den nødvendige service, kan man læse om deres kvalifikationer på deres hjemmeside eller evt. kontakte dem med uforpligtende spørgsmål. Tilpasser man sin henvisning med at forklare det specifikke problem, kan man endda være heldig at få et godt tilbud.

Valdemar Petersens eftf.

Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

38 34 10 23