Belysning som en investering

Når man som virksomhed og arbejdsplads skal vælge belysning til eksempelvis kontor eller butik, kan man med fordel vælge LED belysning. Med LED belysning kan man nemlig opnå både økonomiske besparelser på strømforbruget, friskere og mere effektive medarbejdere, og øge butikssalget med den rigtige belysning.

Strømbesparelser

Først og fremmest kan man opnå økonomiske besparelser ved at skifte til LED belysning. Selvom LED pæren er dyrere end eksempelvis Halogen eller sparepærer, kan det godt betale sig at skifte til LED.

LED har nemlig et væsentligt lavere energiforbrug, og det betyder, at elregningen altså bliver billigere. Derudover har LED pæren også en væsentlig længere levetid end andre typer pærer. Gode LED pærer har en levetid på 15-20 år. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor mange af døgnets timer, man har lyset tændt.

Alt i alt betyder dette, at man som virksomhed kan lave en god investering ved at skifte til LED belysning.

Medarbejdere

De fleste tænker ikke over lys til dagligt, men det er utroligt vigtigt, at man har et godt lys, især på arbejdspladsen, hvor de fleste tilbringer mange af døgnets timer. Belysningen påvirker nemlig vores øjne, og dårlig belysning kan resultere i, at medarbejderne bliver trætte, og i værste tilfælde kommer får hovedpine og andre gener. Ved at skifte til LED belysning kan man sikre, at man får det bedste lys for øjnene, og derved bidrage til et bedre arbejdsmiljø og en bedre arbejdsplads. Glade, friske og energifyldte medarbejdere er ofte mere effektive, og effektive medarbejdere kan ofte ses på bundlinjen.

Kunder

Hvis man som butik, der hovedsageligt sælger materielle goder, kan man med fordel skifte til LED belysning. Med LED belysning kan man nemlig vælge den type belysning, der får virksomhedens produkter til at fremstå på bedst mulig vis. Dette kan man gøre ved at tage stilling til Lumen, Ra og Kelvin, når man skal vælge lys. Er man eksempelvis en grønthandler skal man vælge den sammensætning, der får tomaterne til at fremstå i den flotteste røde farve og agurkerne til at gengive den friskeste grønne farve. Er man en tøjforretning kan man eksempelvis få lys, der får kunden til at føle sig attraktiv, når denne prøver tøjet i prøverummet. Alt i alt giver det god mening at installere butiksbelysning LED spots i sin forretning.

Ovenstående er alle tre faktorer, som argumenterer for at LED belysning er en god investering for din virksomhed, der kan ses på bundlinjen.

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup