Hvad indgår i en loftisolering?

Loftisolering kan være mange forskellige ting. Men uanset, hvilken form for loftisolering man vælger, er målet selvfølgelig at opnå bedre isolering af loftet, og sikkert også at få en mindre varmeregning. For hvis boligen ikke er isoleret ordentligt, risikerer man nemlig at der kommer store kuldetræk – specielt om vinteren – hvilket betyder, at man er nødsaget til at skrue højere op for varmen, hvilket vi alle kender som udtrykket ”at fyre for fuglene”.

En effektiv og professionel loftisolering kan for eksempel være en papirisolering. Der er mange fordele ved at vælge denne form for isolering. Man har måske investeret i et ældre hus, hvor dampspærren ikke er, hvad den har været. Med dette menes der, at den ikke kan holde fugten ude længere, og der skal derfor laves en løsning på problemet.

Her vil det klart være en fordel at benytte sig af papirisolering. Denne form for isolering har nemlig tilsat salte, der gør, at isoleringen er fugttransporterende, hvilket betyder, at det både kan optage og afgive fugt. Derudover er disse salte også med til at sikre mod brand og skadedyr. Det ses tit, at der kommer rotter, mus og mår på loftet, men grundet disse salte, undgår disse skadedyr dette område, da det er med til at udtørre huden på dem.

Ved at vælge papirisolering er man også med til at gøre sit bidrag til miljøet. Det er nemlig en miljøvenlig løsning, der er med til at mindske CO2 udslippet. Derudover sparer man selvfølgelig også en hel del på varmeregningen, og det er med til at øge boligens værdi. Dette har en klar fordel den dag, man står og skal sælge huset.

Alt dette kan man få, hvis man kontakter firmaet efterisolering Danmark eller et andet efterisoleringsfirma, da de fleste har stor erfaring inden for denne form for loftsisolering.

Ved at hyre det rette firma til at udføre denne isolering, kan man også sagtens få et professionelt og perfekt resultat, uden at skulle betale, hvad der svarer til en bondegård. Inden man også forpligter sig til noget, kan man også sagtens få dem ud at kigge på loftet og give et ca. estimat af en pris eller blot skrive til dem, hvad de kan tilbyde pr. kvadratmeter.

Uanset hvad, hvis man døjer med høje varmeregninger og kuldetræk, skal man hurtigst muligt have isoleret loftet, så man slipper for at betale ekstra regninger i dyre domme i flere år.

Efterisolering Danmark

Tøndervej 25

6580 Vamdrup